Trnava „hýrila“ všetkými jazykmi - Celoslovenské kolo súťaže Jazykový kvet 2017

Každý z nás občas potrebuje ticho a pokoj, aby sa mohol sústrediť na svoje povinnosti, prípadne si len tak oddýchol.

viac info

Kľúč od pevnosti Stará Ľubovňa 2017

V dňoch 9. - 11. 2017 sa študenti Hotelovej akadémie Prešov zúčastnili celoslovenskej súťaže s medzinárodnou účasťou (aj dve družstvá z Čiech) „Kľúč od pevnosti „ v Starej Ľubovni.

viac info

Oheň náš darca 2017

Dňa 6. júna 2017 organizovala Hotelová akadémia Otta Brucknera v Kežmarku XI. ročník medzinárodnej gastronomickej súťaže v príprave jedál na grile.

viac info

CHALLENGE DAY 2017

Aj tohto roku sa mesto Prešov zapojilo do korešpondenčnej súťaže miest v pohybových aktivitách. Na národnej úrovni nám Medzinárodná asociácia športu pre všetkých vyžrebovala za súpera mesto Košice a na medzinárodnej úrovni kubánske mesto Isla de la Juventud /Kuba/ a izraelské mesto Raanana.

viac info

OLYMPIJSKÉ FESTIVALY 2017

V roku 2017 vstupujú Olympijské festivaly Slovenska (OFS) do svojho už desiateho ročníka, ktorý bude prebiehať pod tradičným heslom „RÝCHLEJŠIE, VYŠŠIE, SILNEJŠIE, ČESTNE A V PRIATEĽSTVE“. Na rozdiel od predchádzajúcich rokov, OFS sa uskutočňujú pod patronátom prezidenta Slovenského olympijského výboru Antona Siekela.

viac info

Súťaž v písaní na počítači

V dnešnej dobe počítačov a moderných technológií je priam nevyhnutnosťou vedieť rýchlo a presne písať na klávesnici počítača „všetkými desiatimi“. Túto zručnosť oceňujú aj zamestnávatelia pri prijímaní ľudí do zamestnania. Študenti, ktorí poznajú desaťprstovú metódu písania, túto zručnosť využívajú predovšetkým pri písaní rôznych úloh na počítači, či seminárnych prác.

viac info

TOP GASTRO SLOVAKIA 2017

Súkromná spojená škola EDUCO Námestovo 25. - 26. apríla 2017 usporiadala pri príležitosti 55. výročia založenia školy gastronomickú súťaž s medzinárodnou účasťou

viac info

Pozdrav jari 2017

Tému Pozdrav jari si zvolili žiaci II. C triedy, Klaudia Kekeľová, Hela Kosťová a Tomáš Olejčuk na prípravu slávnostnej torty na súťaž Tatranský kuchár 2017. Súťaž organizoval Tatranský klub kuchárov a cukrárov v hoteli Atrium Nový Smokovec 3. 5. 2017. Tento hotel bol aj hlavným sponzorom súťaže.

viac info

Junior barista master 2017

Dňa 21. 04. 2017 sa žiaci našej Hotelovej akadémie - Sebastián Zima z III.C triedy a Anita Korinková z V. C triedy zúčastnili súťaže pod názvom „Junior barista master“ organizovanou SCAE Slovakia, v priestoroch Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera v Piešťanoch.

viac info

Junior Bartender´s Challenge 2017

V dňoch 19. – 21. 04. 2017 sa žiaci našej Hotelovej akadémie, Anita Korinková z V. C a Sebastián Zima z III. C triedy, zúčastnili barmanskej súťaže Junior Bartender´s Challenge. Súťaž sa konala v Banskej Bystrici v PIANO bare pod záštitou spoločnosti Pernod and Ricard Slovakia.

viac info
<<< 1 2 3 4