Odborná exkurzia zamestnancov 2024

Odborná exkurzia zamestnancov 2024 V dňoch 3. 7. – 4. 7. 2024 sa zamestnanci Hotelovej akadémie v Prešove zúčastnili odbornej exkurzie v Banskej Štiavnici, kde sme navštívili Banské múzeum v prírode – štôlňu Bartolomej, spoznali históriu Starého zámku, najväčší pohyblivý drevený betlehem na Slovensku, krásnu barokovú Kalváriu nad mestom Banská Štiavnica.

viac info

Odborná exkurzia Bratislava 2024

V dňoch 21. 6. 2024 – 22. 6. 2024 sa trieda II. C zúčastnila koncoročného výletu do Bratislavy, ktorý sa zároveň spájal s exkurziou hotelov Raddison Blu Carlton a Clarion Congress Hotel pod vedením triednej učiteľky Mgr. Lucie Rudej.

viac info

Školský výlet – Vysoké Tatry 2024

V dňoch 25. 6. - 27. 6. 2024 sa žiaci I. C triedy zúčastnili výletu do Vysokých Tatier – Kežmarských žľabov. Cesta sa začala už ráno, keď sme prišli zbalení do školy, ale absolvovali sme ešte tréning na túru v Tatrách v podobe účelového cvičenia.

viac info

Young Food Change Makers Challenge

V rámci programu Skutočne Zdravá škola bola aj naša škola pozvaná do projektu Young Food Change Makers Challenge - Mladí ľudia ambasádori zmien v potravinovej politike.

viac info

Exkurzia v McDonald´s a Double Tree by Hilton

Ako funguje franchising v reštaurácii rýchleho občerstvenia McDonald´s a hotel v hotelovej sieti Hilton sme sa dozvedeli 4. júna 2024 na exkurzii v Košiciach.

viac info

Literárna exkurzia Martin

Je štvrtok ráno - 18. 4. 2024 - a presne o 7.00 zastavuje na zastávke Okružná „náš“ autobus a bezmála 50 nadšencov nastupuje doň smer Martin. Pred nami bola niekoľkohodinová cesta, ktorá nám utiekla ako voda. Cestou nám pani sprievodkyňa vysvetlila a ukázala niekoľko zaujímavých geografických miest, naučili sme sa, že názov tunela Branisko je podľa kopca, cez ktorý prechádza.

viac info

Hoteláci pomáhajú slabším

Dňa 3. 4. 2024 žiačky II. C Amália Mičková, Nina Servátková a Zuzana Semančíkova z krúžku zdravej výživy pod odborným vedením p. učiteľky MVDr. Juliany Mihályovej pripravili a zaniesli sladké dobroty na veľkonočné posedenie zamestnancov a klientov Nízkoprahového denného centra Grécko-katolíckej charity v Prešove, Pod Táborom.

viac info

Návšteva francúzskej aliancie

Viete odkiaľ pochádzajú hranolky? Spoznali by ste na obrázku koláčik Éclair alebo herečku Audrey Tautou? S podobnými otázkami sa museli popasovať žiaci II. A triedy, keď chceli uspieť v kvíze o francúzskej kultúre a jazyku.

viac info

Recepcia III. C – Piráti z Karibiku

Dňa 22. 2. 2024 sa uskutočnila cvičná maturitná skúška triedy III. C - slávnostná recepcia na tému Odovzdávanie Oscarov za najlepší film roka - Piráti z Karibiku.

viac info

Recepcia III. A – 5. výročie založenia cestovnej kancelárie

Dňa 22. 2. 2024 sa v našej škole uskutočnila cvičná realizácia praktickej časti maturitnej skúšky triedy III. A. Oslavovali sme 5. výročie cestovnej kancelárie.

viac info
<<< 1 2 3 4