28. marec – Deň učiteľov

Marec je mesiac spojený s jarou, knihami i s populárnym mužským menom Jozef. A jeden z posledných dní – ten 28. patrí učiteľom.

viac info

Lyžiarsky výcvikový kurz

Začiatkom februára sme boli na lyžiarskom kurze v Litmanovej. Ubytovali sme sa v malom penzióne v Jarabine.

viac info

VALENTÍNSKA KVAPKA KRVI 2016

Február je v našej spoločnosti už niekoľko rokov známy ako mesiac zaľúbených, mnohí z nás čakajú na 14. deň, aby vyjadrili lásku milovanej osobe. Existujú rôzne možnosti, ako to urobiť. Kyticou, bozkom, zaľúbenou SMS, vtipným pozdravom... . Menej známou a rozšírenou formou je prejaviť lásku neznámemu človeku darovaním krvi. Od 8. februára sa začal 21. ročník Valentínskej kvapky krvi, ktorú organizuje Slovenský Červený kríž v spolupráci s Národnou transfúznou stanicou SR.

viac info

Projekt Educate Slovakia

Naša škola sa v termíne od 2. 2. do 5. 2. 2016 zúčastnila projektu Educate Slovakia, v rámci ktorého našu školu navštívili 2 študentky z Indonézie. Educate Slovakia je projekt zameraný najmä na zlepšenie interkultúrneho porozumenia a globálneho zmýšľania slovenskej mládeže prostredníctvom medzinárodného prostredia a moderného neformálneho vzdelávacieho programu

viac info

Odborno-poznávacia exkurzia do Bratislavy

Dňa 29. 1. 2016 žiaci 4. D vyrazili na odborno – poznávaciu exkurziu do Bratislavy. Na cestu sme vyrazili skoro ráno vlakom zadarmo. Z cieľovej stanice sme sa presunuli na výstavisko INCHEBA.

viac info

Úspešná hokejistka v našich laviciach

Dievčatá slovenskej reprezentácie do 18 rokov sa zúčastnili Majstrovstiev sveta U18 v ľadovom hokeji v Miškolci. Len prehra s Nemeckom a Japonskom ich odsunula na 3-tie bronzové miesto. Naša žiačka, Adriána Štofanková, žiačka II.B triedy, bola ocenená za najlepšiu hráčku Slovenska. V prvom zápase bola taktiež ocenená za najlepšiu hráčku zápasu.

viac info

Ako sme išli do Priekopy

Už od druhého ročníka pílime uši pánovi Krajňákovi, aby nám ukázal ako sa víno vyrába. Tento rok sme sa konečne dočkali. Pán učiteľ nám vybavil brigádu v Priekope. Skoro ráno sme sa usadili do nášho školského minibusu a vyrazili sme.

viac info

Mikulášsky večierok 2015

Dňa 8. 12. 2015 sa v školskej reštaurácii Floriánka konal Mikulášsky večierok pre deti našich učiteľov. O program a hladký chod celej akcie sa postarali študenti IV.B a IV.D s pani učiteľkou Tóthovou a Turčinovou v rámci voliteľného predmetu Animácia v hoteli.

viac info

Návšteva múzea rusínskej kultúry

Dňa 7. septembra 2015 sme my, žiaci II. B triedy, navštívili Múzeum rusínskej kultúry v Prešove.

viac info

5. C a Bratislava

Keďže sme veľmi kreatívna trieda, ktorá rada spoznáva a skúša nové veci navrhli sme našej slovenčinárke, pani Bavoľárovej, krásnu myšlienku – čo tak navštíviť SND? Na naše šťastie ako správna milovníčka umenia veľmi príjemne súhlasila s touto myšlienkou a začali sme vybavovať všetky potrebné veci. No ako budúci hotelieri sme spojili príjemné s užitočným a vybrali sme sa na veľmi zaujímavú exkurziu do päť hviezdičkového hotela Sheraton v rámci hodiny HGM s pani profesorkou Kalinovou. Po vybavení všetkých náležitostí a povolením od najvyššieho sme sa vybrali na krásny výlet.

viac info
1 2 3 4