Slovensko prvýkrát oslávi Svetový deň stolného tenisu pre všetkých

Svetový deň stolného tenisu pre všetkých - WORLD TABLE TENNIS for all DAY bol vyhlásený svetovou federáciou stolného tenisu ITTF na deň 6. apríl. Vo svete sa bude konať už 4. ročník, počet prihlásených krajín každým rokom stúpa. Slovensko sa v tomto roku prvýkrát prihlásilo do celosvetových osláv stolného tenisu, ktorý sa aj u nás teší veľkej popularite.

viac info

Festival Svätojánskej noci

Dňa 21. marca 2018 sme zorganizovali slávnostnú recepciu III. A triedy pri príležitosti Festivalu Svätojánskej noci.

viac info

Rande naslepo

Pre našu recepciu, organizovanú pri príležitosti 20. výročia založenia firmy Figaro, sme si vybrali názov Rande naslepo. Chceli sme niečo iné a zaujímavé a myslím, že sa nám to aj podarilo.

viac info

Tohtoročný netradičný Valentín

Animácia v hoteli je voliteľným predmetom vo štvrtom ročníku na Hotelovej akadémii. Žiaci IV. B pripravili ostatným v súvislosti so sviatkom sv. Valentína animačný program, ktorý začal ešte pred Valentínom a ... vlastne ešte neskončil.

viac info

Valentínska kvapka krvi 2018

16. 2. 2018 ste si mohli všimnúť pri učebni A1 od 1. po 5. vyučovaciu hodinu nezvyčajne veľa ľudí. Vyžiadala si ich každoročná akcia našej školy. Buď o kvapku lepší, to je motto tejto akcie. Pri tejto príležitosti môžete spraviť dobrý skutok tým, že pôjdete darovať svoju krv, ak máte 18+. Priemerne sa sa jej zúčastní okolo 80 - 90 ľudí v spolupráci so Spojenou školou na Kollárovej ulici Dopravným učilišťom z Konštantínovej ulice.

viac info

Catering s veľkou spokojnosťou

Bolo nám veľkým potešením zúčastniť sa na akcii pre Prešovský samosprávny kraj – Odbor regionálneho rozvoja, ktorá sa konala 24. 01. 2018 v Evanjelickom kolégiu.

viac info

Prvý workshop Asociácie somelierov SR

12. a 13. februára 2018 organizovala Asociácia somelierov SR prvý workshop v Slovenskom Grobe, ktorý bol určený pre žiakov a učiteľov odborných škôl so zameraním na hotelierstvo. Prezidentka ASSR Beáta Vlnková nás srdečne privítala na workshope, ktorého hlavnou témou bola príprava budúcich somelierov na juniorskú someliersku súťaž.

viac info

Produktové školenie 2018

V dňoch 13. 02. 2018 a 14. 02. 2018 sa konali na našej škole pre žiakov i pre pedagógov školenia z oblasti tovaroznalectva i z oblasti barmanstva spojené s workshopmi – praktickými ukážkami a degustáciami nápojov.

viac info

ODBORNO – POZNÁVACIA EXKURZIA DO BRATISLAVY

27. 1. 2018 skoro ráno vycestovali vlakom z Prešova do Bratislavy žiaci hotelovej akadémie. Naším hlavným cieľom bola návšteva výstaviska INCHEBA, kde sa konalo niekoľko výstav. My sme sa zamerali na výstavy DANUBIA GASTRO, ITF SLOVAKIATOUR a CAMERA SLOVAKIA.

viac info

Exkurzie v kaviarňach

Žiaci III. C triedy sa zúčastnili dvoch zaujímavých exkurzií do kaviarní so špecifickým zameraním.

viac info
1 2 3 4 5 ... 6 7