Potulka po Prešove

Dňa 17. 5. 2018 sa trieda III. D v rámci predmetu geografia vybrala na potulky po Prešove.

viac info

ODBORNÁ EXKURZIA V KOŠICIACH 2018

My, žiaci IV. A a IV. C triedy, sme sa v dňoch 14. 05. 2018 a 15. 05. 2018 mali možnosť stretnúť s manažérkami hotela Double Tree by Hilton a reštaurácie McDonald´s v Košiciach.

viac info

Účelové cvičenia 2018

14. 5. 2018 sa uskutočnili účelové cvičenia žiakov 1. a 2. ročníka. V rámci kampane „NEBUĎ CESTNÝ ANALFABET, PRÍĎ SI K NÁM OSVIEŽIŤ PAMÄŤ “, realizovala Autoškola VaV na našej škole prednášky PRVEJ POMOCI A DOPRAVNEJ VÝCHOVY.

viac info

Jazykovo-poznávacia exkurzia Brodzany

Dňa 24. 4. 2018 sa žiaci našej školy zúčastnili jazykovo-poznávacej exkurzie v Brodzanoch. Vďaka dochvíľnosti všetkých zúčastnených sme mohli vyraziť načas v skorých ranných hodinách autobusom z parkoviska pri športovej hale.

viac info

DEŇ EURÓPY V MESTE

Dňa 4. 5. 2018 sme sa v rámci vyučovacej hodiny animácia v hoteli zúčastnili Dňa Európy.

viac info

Svetový deň zdravia 2018

7. apríl je vyhlásený Svetovou zdravotníckou organizáciou za Svetový deň zdravia. Témou tohoročného dňa bola Prevencia nadváhy a obezity.

viac info

...opäť na divadelných doskách

Je tomu už druhý rok, čo sa šikovní a kreatívni študenti pustili do nacvičovania krátkeho sketchu vo francúzskom jazyku v rámci krúžku Francúzske divadlo – FJ kreatívne. Od začiatku nového školského roka žiaci 2., 3. a 4. ročníka (II.A – Natália Uličná, Lukáš Olekšák, III.C – Ivana Kuchárová, Erik Michňák, Miriama Sabolová, Viktória Sciranková, IV.D – Petra Kentošová a Dominik Onofrej) neúnavne nacvičovali a skúšali novú hru, ktorá je mimochodom tematicky veľmi blízka ich odboru. Hra nesie názov Panique au Palace od súčasnej francúzskej autorky Anne-Sophie Nédélec.

viac info

Študentská vedecká aktivita 2018

Dňa 12. 4. 2018 bola IV. D na odbornej exkurzii v Poprade. Zúčastnili sme sa konferencie Študentská vedecká aktivita 2018, ktorú organizovala Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici.

viac info

Tour de Prešov

Dňa 6. apríla, v piatok, sa žiaci V. A triedy vybrali na menšiu exkurziu po Prešove.

viac info

Noc v krajine zázrakov

Dňa 7. 3. 2018 naša trieda III. C zorganizovala recepciu, ktorej téma bola "Noc v krajine zázrakov". Naša recepcia sa konala v miestnosti C1, výzdoba bola inšpirovaná filmom Alica v krajine zázrakov.

viac info
1 2 3 4 5 ... 6 7