Netradičné vyučovanie na tému Tradičné povolania netradične

Dňa 11. decembra 2017 žiaci IV. B triedy si vyskúšali netradičnú formu vyučovania – WEBINÁR na tému Tradičné povolania netradične. Webinár je online forma seminára, kde sa študenti môžu dozvedieť mnohé zaujímavé informácie. Študenti nemuseli nikde cestovať, nijako špeciálne sa pripravovať. Stačila im učebňa a pripojenie na internet a mohli naživo zažiť prezentácie troch ľudí z praxe zamerané na ich skúsenosti z oblasti rozvoja poľnohospodárstva a rozvoja vidieka. Študenti zároveň mali možnosť klásť otázky.

viac info

Vianočné trhy vo Viedni

V piatok 1. decembra 2017 sme sa zúčastnili výletu do Viedne. V skorých ranných hodinách čiže o tretej hodine ráno sme odchádzali z Prešova autobusom. Cestu tam sme väčšinou prespali. Do Bratislavy sme prišli o pol deviatej, tam sme zobrali sprievodkyňu a vyrazili sme do Viedne.

viac info

IMATRIKULÁCIA 2017

Vo štvrtok 16. 11. 2017 sme sa, my animátori, stretli v PKO o hodinku skôr, aby sme nachystali veci potrebné na imatrikuláciu. Po dokončení detailov sa čakalo na príchod žiakov našej školy. Usadili sme prvákov a všetko sa mohlo začať. Samozrejme, že prváci sa trošku báli, pretože nevedeli, čo ich čaká a každý bol napätý.

viac info

Záložka do knihy spája slovenské školy

Slovenská pedagogická knižnica v Bratislave vyhlásila k Medzinárodnému mesiacu školských knižníc 2017 6. ročník celoslovenského projektu pre stredné školy s názvom Záložka do knihy spája slovenské školy. Do projektu sa zapojili aj študenti II. A triedy, ktorí vyrábali záložky na určenú tému: „Literárne osobnosti môjho regiónu“.

viac info

Nie drogám 2017

ABC – Centrum voľného času aj tohto roku organizovalo zábavno-súťažné podujatie pre stredné školy, ktoré sa konalo 10. 11. 2017 v telocvični SOŠ lesníckej.

viac info

(NE)BEZPEČNE V SIETI  

Hotelová akadémia v Prešove sa aktívne zapojila do informačno-vzdelávacej kampane pod názvom „(Ne)bezpečne v sieti“, ktorú organizuje Centrum pre podporu neformálneho vzdelávania (CeNef) z Prešova. 

viac info

Prvá Slovak Bar Show

Slovak Bar Show bola jednodňová udalosť kombinujúca všetko od workshopov od svetových osobností, cez ochutnávky spiritov, piva a vín až po pop up bary a lahodné cocktails.

viac info

Deň výživy 2017

Výživa je v súčasnosti často používané slovo, čo však hovorí tebe? Výživa do značnej miery ovplyvňuje naše zdravie, naše správanie a našu psychiku.

viac info

Odborná exkurzia v Mestskom informačnom centre v Prešove

Dňa 9. októbra 2017 žiaci IV. B triedy v rámci povinne voliteľného predmetu Služby v cestovnom ruchu navštívili Mestské informačné centrum na Hlavnej ulici v Prešove.

viac info

Európsky deň jazykov - Francúzsky jazyk

26. september sa každoročne nesie v duchu osláv Európskeho dňa jazykov. Aktivity v rôznych jazykových sekciách spestrili a obohatili tento deň aj študentom Hotelovej akadémie. V rámci sekcie francúzskeho jazyka si žiaci mohli zasúťažiť v modernom štýle.

viac info
1 2 3 4 5 6 7