Recepcia III. B – Benátsky karneval

Dňa 21. 2. 2020 sme zorganizovali recepciu pod názvom Benátsky karneval. Na tejto recepcii sa podávali jedlá talianskej kuchyne, takže mohli sme ochutnať jedlá, ktoré sa bežne takto na Slovensku nerobia. Kuchári , aj napriek menším komplikáciám navarili výborné jedlá, ktoré boli rozdelené do 3 skupín: studený bufet, teplý bufet a cukrovinky.

viac info

RECEPCIA III. A TRIEDY - Slávnostné spustenie pravidelnej leteckej linky do Južnej Ameriky

Žiaci III. A triedy si dňa 21. 2. 2020 opäť vyskúšali, v rámci predmetu EPP, ako prebieha praktická maturitná skúška. Tentokrát mali za úlohu zorganizovať recepciu pre 31 hostí pri určitej príležitosti, ktorou bolo - Slávnostne spustenie pravidelnej leteckej linky do Južnej Ameriky.

viac info

Exkurzia Double Tree by Hilton a McDonald’s 2020

Dňa 24. 02. 2020 sa žiaci IV. C triedy spolu s pani učiteľkami Tóthovou a Turčinovou zúčastnili exkurzie v McDonald’s a v hoteli Double Tree by Hilton v Košiciach.

viac info

Medzinárodný deň materinského jazyka

Viete, kto to boli Ľudovít Štúr alebo Anton Bernolák? Určite áno. My, žiaci hotelovej akadémie, sme si to pripomenuli trochu netradične.

viac info

Valentínska kvapka krvi 2020

13. 2. 2020 ste si mohli všimnúť pri učebni A1 oveľa viac žiakov ako inokedy. Spôsobila to každoročná akcia našej školy – Valentínska kvapka krvi. Buď o kvapku lepší, to je motto tejto akcie. Pri tejto príležitosti môžete spraviť dobrý skutok tým, že pôjdete darovať svoju krv, ak máte 18+ a výborný zdravotný stav. V spomínaný deň sa jej zúčastnilo 53 potenciálnych darcov v spolupráci so SOŠ lesníckou na Kollárovej ulici.

viac info

Valentín 2020

Sivé mračná, studený vietor a para stúpajúca od úst do chladného dňa. Presne takto vyzeral Valentín 2020. Počasie ani zďaleka nezodpovedalo ideálnemu romantickému dňu.

viac info

Tatianin deň v ruskom centre

7. februára 2020 navštívila Mgr. Svetlana Kuchárová so študentmi Hotelovej akadémie Ruské centrum Prešovskej univerzity v Prešove.

viac info

Školský ples hotelovej akadémie

Už istý čas sa medzi žiakmi Hotelky šírila myšlienka zorganizovať si školský ples. 10. januára 2020 sa myšlienka stala skutočnosťou.

viac info

ITF SLOVAKIATOUR 2020

„V termíne 23. – 26. januára 2020 sa konala medzinárodná výstava cestovného ruchu ITF SLOVAKIATOUR 2020, kde Prešovský samosprávny kraj prezentoval „Čaro vidieka“ – krásy severovýchodného Slovenska, v bratislavskom výstavisku INCHEBA.

viac info

Exkurzia z predmetu HGM

Dňa 4. 12. 2019 sme sa zúčastnili exkurzie v Košiciach, ktorú pre nás pripravila p. uč. Kalinová. Boli sme sa pozrieť na medzinárodný veľtrh vzdelávania PRO EDUCO a v hoteli Doubletree by Hilton.

viac info
<<< 1 2 3 4