Prednášky z odborných ekonomických predmetov

PK EKP pripravila v dňoch 10. a 12. decembra 2019 ďalšiu sériu prednášok z ekonomických predmetov – tentoraz v spolupráci so Slovenskou obchodnou inšpekciou v Prešove. Prezentáciu viedla riaditeľka inšpektorátu Mgr. Ľ. Geczíková a Ing. D. Hodžiová z právneho odboru.

viac info

Banket – Náhľad do vesmíru

Dňa 29. 11. 2019 sa uskutočnil banket 3. B s témou “Náhľad do vesmíru“. Každý si vesmír predstavuje inak, a preto sme chceli ukázať, akú máme o ňom predstavu my. Všetko sme poňali vo vesmírnej tematike a ani menu samozrejme nebolo výnimkou.

viac info

Tom Sawyer na košických divadelných doskách

Odmeňovanie šikovných študentov dobrými známkami je také... tradičné. Ale čo tak odmeniť aktivitu študentov divadelným predstavením? Už druhý rok sekcia anglického jazyka ponúka šikovným angličtinárom možnosť na jeden deň zabudnúť na ostatné predmety :) a zamerať sa na anglický jazyk.

viac info

Krakov 2019

Dňa 3. 12. 2019 žiaci našej školy spoznávali historický Krakov. Po dobrodružnej ceste autobusom sme konečne dorazili do cieľovej stanice. Tu sme sa občerstvili a pripravili na celodenné potulky za pamiatkami kráľovskej metropoly. Hneď v úvode sme žasli nad službami, ktoré ponúkala autobusová a železničná stanica.

viac info

SLÁVNOSTNÉ OTVORENIE PRVÉHO DISNEYLANDU NA SLOVENSKU

Dňa 29. 11. 2019 žiaci 3. A triedy uskutočnili projekt – banket - v rámci predmetu EPP pri príležitosti slávnostného otvorenia prvého Disneylandu na Slovensku.

viac info

30. výročie Nežnej

Dňa 14.11. 2019 sa v našej C5 konala pri príležitosti 30. výročia Nežnej revolúcie spomienková akcia. Pre učiteľov a žiakov našej školy pripravila ŽŠR video s autentickými zábermi a rozhovormi aktívnych účastníkov revolúcie.

viac info

Školenie o pive 2019

Dňa 6. novembra sme absolvovali pivný školiaci program Cervesario- pivná akadémia. Tohto programu sa zúčastnili žiaci 3 ročníka.

viac info

Školské kolo olympiády z nemeckého jazyka 2019

Dňa 12.11.2019 sa na našej škole konalo školské kolo Olympiády z nemeckého jazyka.

viac info

Protidrogový vlak

Vybraní žiaci I. A a II. B sa 22. októbra 2019 zúčastnili veľmi zaujímavej interaktívnej prehliadky s názvom Protidrogový vlak. O čo išlo? Tento vlak je pôvodne českým projektom skupiny ľudí, ktorí sa venujú protidrogovej prevencii a predstavuje reálny svet drog a závislostí.

viac info

Imatrikulácia 2019

Dňa 7. 11. 2019 sa v prešovskom PKO uskutočnila imatrikulácia Hotelovej akadémie Prešov 2019. Celé dopoludnie sa nieslo v zábavnom, tanečnom a športovom duchu, ktoré dopĺňala už známa kapela z minulého roka s názvom ROBI-M.

viac info
1 2 3 4