Špica guláš 2015

V prekrásnom prostredí Vysokých Tatier v areáli hotela AUTIS v Dolnom Smokovci 21. októbra 2015 pod záštitou Tatranského klubu kuchárov a cukrárov prebiehal ďalší ročník súťaže vo varení guľáša “ŠPICA GUĽÁŠ”.

Súťaže sa zúčastnilo 12 družstiev. Našu školu reprezentovalo družstvo v zostave Paľo Mičo a Tomáš Kičura zo IV.D triedy. Nechýbal ani povzbudzovateľ náš spolužiak Jožko Blichár.

Súťaž začala o 9:00 odštartovaním. Na prípravu guľášu sme mali tri a pol hodiny. Pripravovali sme guľáš z diviaka s nevšednou ingredienciou 90% horkou čokoládou. Guľáš sa nám vydaril, za čo sme boli patrične ocenení pekným tretím miestom. Ďakujeme pani profesorke Strečkovej, ktorá nám organizačne pomohla pri príprave.

Sme presvedčení, že skúsenosti, ktoré sme nadobudli budeme môcť využiť aj v ďalších gastronomických súťažiach.

 

Paľo, Tomáš, Jožko