Spät do budúcnosti - V. C - 2022
Súčasťou akcie boli aj praktické ukážky, ako napríklad servis bieleho vína, tranšírovanie pstruha či flambovanie, ktoré pred zrakom hostí a maturitnej komisie musela zvládnuť naša obsluha. Kuchári preukázali, ako im to ide v kuchyni a určite zanechali nie u jedného konzumenta nezabudnuteľný, ba až kulinársky zážitok aj vďaka surovinám od nášho hlavného sponzora ALCHEMILKA. Veľkému záujmu sa tešil jelení chrbát v bylinkovej kruste s glazovanou mrkvou a redukciou z lesného ovocia, machové tortičky s malinami ako aj netradičné gaštanové pirohy plnené bryndzou a pažítkou. No ani ostatné jedlá v ničom nezaostávali.
Počas dvojhodinovej akcie sme mohli vidieť aj kratší kultúrny program, ktorý pozostával z 2 videí a ekologického kvízu, v ktorom po správnej odpovedi boli naši hostia odmenení vecnými cenami.
Na záver akcie sme našich ctených hostí, ktorými boli prevažne rodičia alebo rodinný príbuzní, obdarovali malými darčekmi, ktoré veríme, že im budú ešte dlho pripomínať túto akciu.
Aby som nezabudla v mene celého kolektívu zo srdca ďakujeme našim rodičom, pani triednej učiteľke, všetkým učiteľom a konzultantom. A v neposlednom rade sponzorom, ktorých nebolo ľahké nájsť, no bez ich pomoci by sme recepciu len ťažko zrealizovali.
ĎAKUJEME