Recepcia III. B – Otvorenie vinotéky
Výzdobu sme ladili do farieb tmavých vínnych pivníc, oživených svetlou farbou drevených sudov. Naši kuchári zostavili menu z jedál, ktoré sa svojou chuťou a prevedením dokonale hodia k vínu. Podávali sme množstvo malých chuťoviek, napríklad nivovú penu na banketkách, prepeličie vajíčka plnené šunkovou penou, ale aj množstvo sladkých maškŕt akými sú jahodové tiramisu, šišky plnené karamelovým pudingom a mnoho ďalších. Naši obsluhujúci predviedli viacero ukážok - od spomínanej dekantácie vína, cez miešanie nápojov, až po prípravu kávy. Táto skúsenosť pre nás znamenala čas príprav, nácvikov a premýšľania, ako premeniť predstavy na realitu a zdolať ciele, ktoré sme si stanovili. No s istotou môžem povedať, že s výsledkom sme nesmierne spokojní a veríme, že všetci vyučujúci si to aj napriek drobným chybičkám naplno s nami užili. Úprimne sa chceme poďakovať našim vyučujúcim p. učiteľke A. Goliášovej, A. Čekanovej a A. Vaškovej za ich pomoc a usmernenie pri prípravách.