Banket pri príležitosti svadobného obeda
Slávnostné menu zostavovali naši kuchári podľa najnovších gastronomických trendov v štvorchodovom prevedení. Ľahkým predjedlom bola syrová roláda s cviklovým šalátom doplnená jemným banketovým pečivom. Druhým chodom bol hovädzí vývar s pelmeňmi. Ako hlavný chod sa podával kurací zvitok plnený špenátom, ricottou, ako prílohy sa podávali hráškové pyré a zemiakové pusinky. No a ako sladká odmena, ktorá nesmie chýbať na žiadnej svadbe, bola svadobná tortička.
Výzdobu sme poňali v prírodnom vintage štýle použitím množstva rastlín, prírodných materiálov a vytvorením príjemnej atmosféry.
Napriek všetkým ťažkostiam, ktoré so sebou táto doba prináša sme vďační, že sme mali možnosť ukázať mnoho poznatkov a zručností, ktoré sme doposiaľ nadobudli. Banket prekonal naše očakávania a tento deň sme si naplno užili.
V neposlednom rade by sme sa chceli poďakovať našim pani profesorkám, Anne Čekanovej, Ľudmile Krompaskej, Alene Goliašovej a Adele Vaškovej, ktoré nás usmerňovali a viedli v našej príprave.