Banket III. A – Čaro lesa
Miestnosť sme ozdobili prírodnými prvkami, vytvárajúc dojem lesa. Menu a výzdobu na slávnosti sme prispôsobili našej téme. Menu spoločne s vyučujúcim vytvárali kuchári.
Odštartovali sme to s kari humusom spolu a naan chlebom, ako polievka bola šampiňónový krém zdobený batátovým chipsom. Na medzichod sme servírovali grilovaný pstruh s dusenou zeleninou. Ako hlavné jedlo bolo servírovaná bravčová panenka, opekané zemiaky a whiskey omáčka. Machová tortička v našom prevedení bola sladkým zakončením.
Počas príprav sme mali možnosť získať skúsenosti, ktoré nám pomôžu v ďalších príležitostiach v živote. Taktiež pár z nás si vyskúšalo manažovať väčšiu skupinu ľudí a zistili, že to nie je také jednoduché. Napriek niekoľkým menším ťažkostiam sme to zvládli ako jeden tým.
Celkový úspech tejto cvičnej praktickej maturitnej skúšky a slávnosti nám ukázal, že spolupráca a úsilie vytvárajú nezabudnuteľné a pôsobivé udalosti, ktoré nás formujú nielen odborne, ale aj osobnostne.