Čokoláda od „A“ po „Z“
Stredná odborná škola obchodu a služieb, SDH v Prešove organizovala v priestoroch svojej reštaurácie SEN dvojdňový seminár, konkrétne: 23. - 24. februára 2017.
Seminár na tému „Čokoláda od „A“ po „Z“ poskytol účastníkom možnosť získať teoretické informácia a praktické zručnosti pri spracovaní čokolády a čokoládových poliev a to pri príprave dezertov a výrobe čokoládových praliniek.
Atmosféra seminára sa niesla vo veľmi príjemnom prostredí a kolektíve účastníkov a čo bolo hlavné, v príjemnej vôni spracovávanej čokolády.
Vďaka lektorom:
Mgr. Ivanovi Klasovi, Mgr. Jožke Zaokulcovej a Miroslava Ružoviča
sa všetci zúčastnení obohatili o nové vedomosti a skúsenosti.
Na seminári sa za školu zúčastnili kolegyne: PaedDr. Mojzešová Gabriela a Mgr. Harčariková Ľudmila.