Prax v Nemecku - Waren

Ahojte, tu Magdaléna a Kristína, radi by sme Vám predstavili našu prax v meste Waren v Nemecku.

viac info

Banket pri príležitosti svadobného obeda

Aj tento rok sa napriek nepriaznivým podmienkam pandemickej situácie uskutočnil dňa 10. 12. 2021 banket III. B triedy s témou “Svadobný obed“. Tému banketu sme si zvolili na počesť všetkých zamilovaných párov, ktorým tento krásny zážitok kvôli pandemickej situácii nebol umožnený.

viac info

Online prezentácia z Ruského centra

Dňa 2. 12. 2021 sa naša trieda V. C zúčastnila ďalšej online prezentácie s pani G. Turisovou z Ruského centra Prešovskej univerzity v spolupráci s našou pani učiteľkou.

viac info

Medovníky pre zdravotníkov

Koľko vďačnosti sa vojde do balíčka s medovníkmi? Ťažko povedať. Presne týždeň trval projekt našej triedy, ktorým sme chceli aspoň symbolicky vyjadriť obrovskú vďaku tým, ktorí bojujú v prvej línii vo vojne, čo nás trápi už bezmála dva roky.

viac info

Maturantská kvapka krvi

Dňa 7. 12. 2021 sa žiaci V. C triedy spolu s ich triednou učiteľkou rozhodli podporiť projekt Maturantskej kvapky krvi v spolupráci s Národnou transfúznou službou vo Fakultnej nemocnici J. A. Reimana v Prešove.

viac info

Spolupráca so zahraničnými VŠ

Dňa 12. 11. 2021 sme v rámci PK ekonomických predmetov pripravili pre žiakov 5. ročníka online prezentáciu zástupcov Katedry cestovného ruchu z Metropolitnej univerzity v Prahe.

viac info

Rozbehni sa!

V tomto školskom roku sa žiaci piateho ročníka zapojili do projektu „Rozbehni sa!“ po prvýkrát. Vďaka tomuto projektu majú žiaci možnosť overiť si, či sú ich nápady dostatočne dobré na to, aby z nich mohli byť fungujúce biznisy.

viac info

Medzinárodný deň cestovín

V rámci Medzinárodného dňa cestovín sa IV.C trieda rozhodla urobiť zbierku cestovín s charitatívnou myšlienkou. Oslovili Centrum pre deti a rodiny na Požiarnickej ulici, ktorým túto pomoc ponúkli a tiež ju aj zrealizovali.

viac info

Prešov číta rád, aj Hotelka číta rada

Piatok 24. septembra 2021 bol na našej škole výnimočným dňom nielen pre všetkých knihomoľov, ale aj pre tých, ktorí majú ku knihám viac-menej odmeraný vzťah. V spolupráci s Krajskou knižnicou P. O. Hviezdoslava sme zorganizovali dve besedy so zaujímavými postavami slovenskej knižnej scény.

viac info

Svetový deň cestovného ruchu 2021

Minulý týždeň sme si v rámci predmetu Služby cestovného ruchu so IV. A pripomenuli Svetový deň cestovného ruchu.

viac info
1 2 3