Celoškolská súťaž z ADK - Písanie desaťprstovou hmatovou metódou

Dňa 16. 6. 2022 sa uskutočnila na našej škole celoškolská súťaž z ADK – Písanie desaťprstovou hmatovou metódou, ktorá bola určená pre žiakov prvého ročníka. Zúčastnili sa jej víťazi triednych kôl.

viac info

MATEMATICKÝ KLOKAN 2022

V apríli sme sa už tradične zapojili do matematickej súťaže Klokan. Súťaž sme realizovali v tomto školskom roku prezenčnou formou. Zúčastnilo sa jej 25 žiakov, 16 v kategórii Kadet O12 a 9 v kategórii Junior O34.

viac info

Celoškolský kvíz výživa a zdravie

Pri príležitosti Dňa zdravia počas maturitného týždňa sa na našej Hotelovej akadémii uskutočnil celoškolský kvíz z predmetu Výživa a zdravie v kategóriách 1. a 2. ročník, jednotlivec a trieda.

viac info

Talianska kuchyňa v Kežmarku

V Kežmarku sa v dňoch 9. 6. - 10. 6. 2022 konal už ôsmy ročník Festivalu študentského remesla. Študenti až 37 základných, umeleckých a stredných škôl ukázali v súťažiach stolárske, murárske, kadernícke, odevné i kuchárske zručnosti. Podujatie sa konalo pod záštitou predsedu PSK.

viac info

FOURFEST 2022 Rimavská Sobota

Dňa 10. 5. 2022 sme mali možnosť reprezentovať našu školu na festivale FourFest 2022 v Rimavskej Sobote. Uskutočnil sa 13. ročník festivalu odborných zručností, kde hlavnou myšlienkou je výmena skúseností či nadväzovanie priateľstiev škôl, ktoré patria do Vyšehradskej štvorky - Slovensko, Česko, Maďarsko a Poľsko.

viac info

MÁME VICEMAJSTERKU SLOVENSKA!

Kultúrny dom v Oravskej Lesnej praskal vo švíkoch, vôkol sa to hemžilo silnými rukami. Vo vzduchu sa hmýrili obláčiky magnézia a všade bolo cítiť vôňu thajskej aromatickej masti.

viac info

ZAPOJILI SME SA DO PROJEKTU

WTTD for all oslavujeme na Slovensku od roku 2018 s Projektom “...ideme hrať ping - poooooong...”, ktorého autorkou, organizátorkou a koordinátorkou je Alica Grofová - Chladeková, najúspešnejšia slovenská stolná tenistka, držiteľka 20-tich medailí z MEJ, ME a MS. Projekt sa teší veľkému záujmu. Je to najmasovejšie stolnotenisové podujatie na Slovensku. Stolný tenis je šport skutočne pre všetkých.

viac info

Máme majstra Slovenska!

29. 4. 2022 sa konali OPEN Majstrovstvá SLOVENSKA 2022 v silovom trojboji. Náš študent Dávid Kominko, žiak V. B triedy, sa stal majstrom Slovenska v kategórii juniorov do 100 kg.

viac info

Olympiáda v anglickom jazyku na Hotelovej akadémii s heslom "Calm down and join us even from home"

V utorok 23.11.2021 a v stredu 24.11.2021 sa u nás na škole konalo školské kolo 32. ročníka OLYMPIÁDY V ANGLICKOM JAZYKU. Aj tento rok bolo trocha netradičné, pretože niektorí žiaci boli v karanténe.

viac info