Informačný deň 2018

Dňa 15. novembra 2018 bol pre žiakov končiaceho ročníka zorganizovaný Informačný deň. Pracovníčka Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny informovala o právach a povinnostiach budúcich absolventov po skončení štúdia na strednej škole a zároveň aj o možnostiach pracovať v zahraničí.

viac info

Viedeň 2018

14. 12. 2018 nás, žiakov Hotelovej akadémie, privítala Viedeň snehom a v plnej kráse.

viac info

Učenie sa na stanovištiach

Dňa 20. 12. 201 si žiaci našej školy (II.A a I.D) vyskúšali novú metódu učenia sa pod názvom – Učenie sa na stanovištiach.

viac info

Bol u nás Mikuláš!

Poslúchaj, lebo Mikuláš Ti nič neprinesie! Ale deti dobre vedia, že v čižmičke si ráno niečo nájdu. Avšak, nielen v čižmičke. Obrovská radosť je vtedy, keď Mikuláš sám osobne príde a odovzdá sladký balíček vysmiatym detským tváričkám a veselým srdiečkam.

viac info

Banket pri príležitosti „Prvá plavba lode Valéria po Stredozemnom mori“

Začiatky našej prípravy na banket boli zložité. Hoci funkcie sme si rozdelili hneď, s jedlami to už bolo ťažšie.

viac info

Vianočná Budapešť 2018

1. 12. 2018 sme v rámci krúžku „Vlakom i peši nielen po Slovensku“ navštívili Budapešť. Prešli sme sa historickým centrom metropoly. Prezreli sme si najdôležitejšie pamiatky a popri tom sme si užívali príjemnú atmosféru vianočných trhov hoci v riadnej decembrovej zime.

viac info

Divadelné predstavenie G. B. Shaw - Pygmalion

Dňa 28.11.2018 sa 20 vybraní žiaci druhého až piateho ročníka Hotelovej akadémie a 2 učiteľky (Mgr. M. Šimčíková a PhDr. L. Beisetzerová) zúčastnili na divadelnom predstavení v anglickom jazyku. Ani chladné ráno neubralo z očakávania pekného umeleckého zážitku. Historická budova Starej radnice v centre mesta poskytla dôstojný priestor na pravdepodobne najúspešnejšiu hru G.B. Showa Pygmalion.

viac info

Život áno, drogu nie!

Bolo to dňa 16. 11. 2018, keď sme sa zúčastnili súťaže s názvom Nie drogám. Pozostávala z troch disciplín, ktoré sa nám veľmi páčili. Všetko záležalo od našej spolupráce, rýchlosti a obratnosti. Každý jeden z nás bol v športovom zápale odhodlaný dať do toho všetko.

viac info

VIANOČNÁ VIEDEŇ a BRATISLAVA 2018

24. 11. 2018 sme v rámci krúžku „Vlakom i peši nielen po Slovensku“ navštívili Viedeň i Bratislavu. Poprechádzali sme sa historickým centrom metropol na Dunaji a nasávali ich vianočnú atmosféru.

viac info

Bidfood expo 2018

Dňa 21. – 22. novembra sa v Liptovskom Mikuláši konala najväčšia gastronomická udalosť roka pre odbornú verejnosť s michelinskými kuchármi Bidfood expo 2018.

viac info
1 2 3 4