Beseda o extrémizme

Dňa 21.9.2016 sa žiaci III.B a III.D triedy spolu so svojimi učiteľmi zúčastnili na besede o extrémizme, ktorá bola organizovaná v spolupráci s americkou ambasádou v kine Skala v Prešove. Besedu otvoril americký veľvyslanec v SR Adam Sterling.

viac info

Ekotopfilm - Envirofilm 2016

Žiaci 3.C sa 30. 11. 2016 zúčastnili premietania filmov s ekologickým zameraním. Študenti si tiež so záujmom vypočuli prezentáciu o alternatívnych zdrojoch energie. Koordinátorka EnV Oľga Korbová

viac info

Vianočná Budapešt 2016

26.11.2016 sa vydali „hoteláci“ z Prešova na výpravu na vianočné trhy v Budapešti. Tie si ich svojim čarom a krásou podmanili.

viac info

BANKET - RETRO večer III.B

Každoročne sa na našej škole koná v rámci predmetu EPP v treťom ročníku praktická realizácia spoločenskej udalosti - banket. Rovnako je tomu aj tento rok. Pri tejto príležitosti môžeme ukázať, čo všetko sme sa naučili počas troch rokov štúdia. Je to taká malá praktická maturita.

viac info

Deň otvorených dverí 2016

Vo štvrtok 10. novembra 2016 sa na našej škole uskutočnil Deň otvorených dverí ako sprievodná akcia 24. ročníka medzinárodnej barmanskej súťaže EUROCUP 2016.

viac info

Deň študentstva - Imatrikulácia 2016

Pri príležitosti osláv Dňa študentstva sa uskutočnila Imatrikulácia žiakov 1. ročníka. V sále PKO sa o deviatej hodine opäť po roku zišli hoteláci z Baštovej. To preto, aby staršie ročníky prijali medzi seba tohoročných prvákov.

viac info

Beseda s Adelou 2016

Dňa 7. novembra 2016 sa v priestoroch Knižnice P. O. Hviezdoslava zúčastnili naši žiaci besedy s Adelou Banášovou.

viac info

Aj Hotelka číta rada 2016

V septembri žiaci našej školy opäť potvrdili, že Hotelka naozaj číta rada. Vybrané žiačky druhého ročníka sa zúčastnili besedy so spisovateľkou Zuzkou Šulajovou a žiaci V. C besedy so Zuzanou Šeršeňovou, redaktorkou vydavateľstva Slovart.

viac info

Knihy rozprávajú príbehy

Koniec októbra je na našej škole už tradične venovaný projektu Záložka do knihy spája školy, ktorý vyhlasuje Slovenská národná knižnica a podporuje ho Ministerstvo školstva. Žiaci majú možnosť vytvoriť si vlastnú originálnu záložku a vymeniť si ju so žiakmi z partnerskej školy.

viac info

Deň Prešovského kraja 2016

Deň Prešovskeho kraja pripadol tento rok na utorok 15. 11. 2016. Dvere Úradu Prešovského samospravneho kraja boli otvorené pre verejnosť od 10. hodiny ráno a určite nimi prešlo podstatne viac ľudí, ako v bežný pracovný deň.

viac info
1 2 3 4 5 6