AJ V MÁJI MÔŽTE ZAŽIŤ NA SLOVENSKU PRAVÚ ZIMU

9. 5. 2017 a 11. 5. 2017 sa nielen na našej škole konali prijímacie skúšky do prvého ročníka. Čo robili hoteláci počas týchto dní? Niektorí cestovali a spoznávali nádhernú prírodu Slovenska.

viac info

Tanečný workshop

11. 5. 2017 sa študenti 1. a 2. ročníka zúčastnili tanečného workshopu. Akcia prebehla v spolupráci s trénermi a tanečníkmi z Art Studia S.O.M. ONE.

viac info

Účelové cvičenia 2017

Účelové cvičenia sa uskutočnili dňa 9. 5. 2017 v priestoroch haly Hotelovej akadémie v Prešove, v spolupráci s Ministerstvom obrany SR.

viac info

Exkurzia v Šariš parku

Naši študenti tretieho ročníka navštívili 11. mája prevádzku Šariš park. Prevádzkovatelia nám umožnili prístup do Šarišskej dediny, čo je názov tradičného apartmánového ubytovania v dreveniciach.

viac info

Odborná exkurzia v Košiciach

Dňa 11. 5. 2017 sa IV. C trieda vybrala na odbornú exkurziu do Košíc. Začali sme v najväčšej sieti prevádzok rýchleho stravovania – McDonald‘s.

viac info

Odborná exkurzia v Žiline

V stredu 26. apríla 2017 žiaci III. B triedy ráno vstávali trocha skôr ako zvyčajne. Už o pol šiestej mali zraz na železničnej stanici v Prešove. Spolu s vyučujúcimi Ing. Máriou Lipnickou a Ing. Jánom Kuchárikom cestovali na odbornú exkurziu do Žiliny.

viac info

DEŇ ZDRAVIA 2017

Zdravie a kvalita života sú základným právom každej ľudskej bytosti. 7. apríl 1948 sa udáva ako dátum vzniku Svetovej zdravotníckej organizácie, ktorá odvtedy oslavuje a s ňou celý svet - Svetový deň zdravia.

viac info

Lyžiarsky výcvik 2017

Lyžiarsky výcvik bol dôsledne organizovaný podľa smerníc MŠ SR o konaní LVK na stredných školách, podľa UO a plánu práce školy. Kurz sa riadil vypracovaným plánom kurzu schváleným riaditeľstvom školy.

viac info

Známy držiteľ cien OTO a šéfredaktorka relácie Reflex sa počas turné po Slovensku vybrali aj do Prešova

V pokojné štvrtkové predpoludnie (23. marca) zavítali do slnečného Prešova Patrik Herman a Zuzka Štelbacká. Cieľom ich návštevy bolo predstaviť novú knihu Reflex.

viac info

Les Lycéades

V rámci mesiaca Frankofónie na Slovensku si Francúzska aliancia v Košiciach pripravila množstvo zaujímavých podujatí pre milovníkov francúzštiny. Jedným z nich bolo i súťažné podujatie pre stredné školy, ktoré sa konalo dňa 20. 3. 2017 na bilingválnom gymnáziu M. R. Štefánika v Košiciach pod názvom Les Lycéades.

viac info
1 2 3 4 5