Kľúč od pevnosti 2013 - Obhajoba 2.miesta

V dňoch 14.6. -16.6.2013 sa študenti Hotelovej akadémie Prešov zúčastnili už 19. ročníka celoslovenskej súťaže „Kľúč od pevnosti Stará Ľubovňa“. Po minuloročnom 2.mieste sa nám opäť podarilo získať strieborné umiestnenie.

viac info

Juniáles 2013

Dňa 31. mája sa na našej škole konal Juniáles, na ktorom sme oslávili deň detí. Pozvané boli prvácke a druhácke triedy našej školy. Tento deň sme si rozdelili na dve časti a to na kultúrnu a športovú časť.

viac info

Obvodné kolá vo volejbale stredných škôl

V dňoch 5.3.2013(chlapci), 6.3 a 21.3.2013(dievčatá) sa študenti našej školy zúčastnili obvodných kôl vo volejbale SŠ. Chlapci po dvoch víťazstvách a jednej prehre (s tradičným rivalom - Gym. Sv. Moniky) nepostúpili do ďalšieho kola. Dievčatám sa darilo viac a po troch jednoznačných víťazstvách a jednej tesnej prehre postúpili do nadstavbového kola.

viac info

Naše športové talenty

V športovej hale Hotelovej akadémie na Baštovej ulici sa v sobotu, 2. 3. 2013 zišli priaznivci najpopulárnejšieho kolektívneho športu na Slovensku na 1. ročníku halového futbalového turnaja o pohár riaditeľa Hotelovej akadémie.

viac info

Valentínska kvapka krvi 2013

V tele dospelého človeka sa nachádza približne 5 litrov krvi. Jej úlohou je dopravovať kyslík, živiny, hormóny a iné látky do svalov, orgánov a tkanív, takisto z nich odplavuje látky toxické. Keď stratíme viac ako tretinu krvi, môže nastať smrť. Deje sa to najmä pri úrazoch, nehodách. Pretože v medicíne neexistuje adekvátna náhrada ľudskej krvi, je možné zdravému človeku odobrať až pol litra krvi a to bez ujmy na zdraví. Tá má potom rôzne využitie v lekárstve, kde na vrchole je záchrana ľudského života.

viac info

Školské kolo olympiády v anglickom jazyku v školskom roku 2012-13

Školské kolo Olympiády v anglickom jazyku sa konalo 18. a 19. decembra 2012. Žiaci súťažili v dvoch kategóriách podľa úrovní a ročníkov.

viac info

Európske Vianoce 2012

V dňoch 28.11 až 4.12 sa v Budapešti uskutočnil 21. ročník podujatia Christmas in Europe - Vianoce v Európe, ktoré každoročne usporadúva AEHT - Európska asociácia hotelierstva a cestovného ruchu.

viac info

Mikulášsky večierok 2012

Praktické využitie predmetu Animácia si žiaci 4. D vyskúšali na Mikulášskom večierku pre deti našich učiteľov. O hodnotný vianočný koncert sa postarali muzikanti: R. Papp, V. Baňas, A.Kuchtová, J.Hvišč, A. Sabolová a M. Župina.

viac info

Potulky po vianočnej Budapešti

Turisticko - poznávací krúžok v Budapešti.

viac info

Súťaž EXPERT 2012

Dňa 5.12.2012 sa na Hotelovej akadémii konala súťaž EXPERT-geniality show. Organizátorom súťaže je Talentída, n.o. a je určená pre naozaj šikovných žiakov z celého Slovenska.

viac info
<<< 1 2