Zdravá prítomnosť, pekná budúcnosť

Dňa 16. 10. 2019 sa uskutočnila naša prvá praktická realizácia spoločenskej udalosti – banket, ktorý sa každoročne koná v treťom ročníku, v rámci predmetu technológii prípravy pokrmov. Pri tejto príležitosti sme predviedli naše nadobudnuté vedomosti a zručnosti počas trojročného štúdia.

viac info

Baristický kurz 7. – 11. 10. 2019

V týždni od 7. – 11. 10. 2019 sa na našej škole konal baristický kurz pod vedením Mgr. Pavla Krajňáka. Kurz bol rozdelený do dvoch termínoch a troch častí: teoretickej, praktickej časti a na záverečné skúšky.

viac info

Exkurzia Vysoké Tatry 2019

V týchto krásnych jesenných dňoch sa triedy IV. B a IV. C zúčastnili exkurzie vo Vysokých Tatrách v najznámejšom hoteli s názvom Grand Hotel Kempinski*****.

viac info

Exkurzia Taliansko, Francúzsko, Monaco

V dňoch 27. júna až 1. júla 2019 sme podnikli výnimočnú exkurziu, v ktorej sme spoznávali, ako to zvykol hovoriť náš organizátor zájazdu pán Chrzan, Provensalsko, Taliansko a Monako zmyslovými orgánmi (chuť, čuch, hmat, zrak, sluch).

viac info

Prvý sneh v Tatrách!

Chcete sa pokochať výhľadom na Velické pleso? Navštívte Horský hotel Sliezsky dom. Nám sa to v pondelok (7.10.2019) podarilo.

viac info

Odborné semináre ekonomických predmetov

Predmetová komisia ekonomických predmetov zorganizovala v septembri 2019 na pôde našej školy odborné semináre pre žiakov 5. ročníka.

viac info

Návšteva Krajského múzea v Prešove

Ako študenti 2. ročníka, sme sa začali učiť predmet Ekonomika. Na prvých hodinách sme sa venovali cestovnému ruchu. Pri príležitosti Svetového dňa cestovného ruchu, ktorý bol 27. septembra, sme navštívili Krajské múzeum v Prešove.

viac info

Európsky deň jazykov v Ruskom centre PU

Dňa 3. 10. 2019 sa žiaci II. C triedy s vyučujúcou Mgr. S. Kuchárovou zúčastnili prezentácie "Európsky deň jazykov - Ruský jazyk v Európe" spojenej s kvízom.

viac info

Tučibomba...No a čo?

Piatkové ráno začalo pre žiakov III.B a III.C príjemnou besedou s autorkou kníh, novinárkou, herečkou, mediátorkou, Renátou Názlerovou. Stretli sme sa v Knižnici Pavla Országha Hviezdoslava v Prešove pri príležitosti ďalšieho ročníka známej akcie Prešov číta rád. Táto autorka pôsobila veľmi ľudsky, otvorene, úprimne a páčila sa mi svojím vystupovaním. Väčšina žiakov ju poznala z televíznych relácií Súdna sieň, Ochrancovia alebo Supermama.

viac info

Európsky deň jazykov v Košiciach

Dňa 24. 9. 2019 sa pri príležitosti Európskeho dňa jazykov zúčastnili žiaci IV. B, IV. C a V. D exkurzie v Košiciach v pobočke Goethe Institut.

viac info
1 2 3 4