Malá ,,maturita“ tretiakov na hotelovej akadémii
Mesiac november sa na našej škole niesol v duchu cvičných banketov. Žiaci tretieho ročníka pripravovali triedny banket na tému, ktorú si sami zvolili.
Precvičili si nadobudnuté zručnosti a vedomosti z gastronomickej oblasti, z oblasti stolovania a aj svoje organizačné schopnosti v manažérskych funkciách.
Svoju fantáziu a nápady preniesli do tém:
III.A PRVÝ DEŇ NA ROKFORTE /22.11.2017/
III.B ČARO JESENE /22.11.2017/
III.C FRANCÚZSKA RIVIÉRA /15.11.2017/
III.D LOVECKÁ SEZÓNA /15.11.2017/
Taktiež v marci ich čaká ešte jedna veľká výzva a to je recepcia, na realizáciu ktorej sa už veľmi tešia.
V piatom ročníku žiaci vykonajú praktickú časť odbornej zložky maturitnej skúšky, ktorú absolvujú na rovnakom princípe ako sú tretiacke cvičenia.