OZNAM

26.07.2020

Z dôvodu čerpania dovolenky bude sekretariát školy v dňoch 27. 7. 2020 - 31. 7. 2020 zatvorený.

OZNAM

10.07.2020

Z dôvodu prerušenej dodávky vody dňa 21. 7. 2020 bude škola zatvorená.

OZNAM

08.07.2020

Z dôvodu letných prázdnin a čerpania dovoleniek v mesiacoch júl a august budú úradné hodiny na sekretariáte školy v čase 9:00 – 12:00.

Krásne letné prázdniny

01.07.2020

Krásne letné prázdniny všetkým žiakom, rodičom, zamestnancom a priateľom praje vedenie Hotelovej akadémie Prešov.

Ekonomické súťaže v školskom roku 2019/2020

26.06.2020

V školskom roku 2019/2020 žiaci našej školy sa zapojili do viacerých ekonomických súťaží nielen v rámci školy, ale reprezentovali školu aj na krajskej a celoslovenskej úrovni a dosiahli veľmi pekné výsledky.

Ďakovný list V. D

01.05.2020

Podľa opatrení Úradu verejného zdravotníctva SR sa naša praktická maturitná skúška bohužiaľ nemohla konať.

Ďakovný list V. C

30.04.2020

Ako určite viete, naša praktická časť odbornej zložky maturitnej skúšky sa v dôsledku koronavírusu COVID-19 musela zrušiť. Touto formou by sme chceli odkázať všetkým našim sponzorom, maturitnej komisii a hosťom jedno veľké ĎAKUJEME.

Ďakovný list V. B

29.04.2020

Na Hotelovej akadémii v Prešove býva každoročne zvykom uskutočnenie praktickej časti odbornej zložky maturitnej skúšky formou spoločenskej akcie. Naša trieda sa tento rok pripravovala na slávnostný raut na tému Večierok u Gatsbyho, avšak mimoriadna situácia nielen vo svete, ale aj u nás, nám nedovolila zrealizovať naše plány.

Ďakovný list V. A

29.04.2020

Na Hotelovej akadémii v Prešove sa stalo každoročnou tradíciou organizovanie praktickej časti maturitnej skúšky - formou slávnostného rautu, banketu, či recepcie. Tento rok sa žiaci V.A rozhodli zorganizovať slávnostný raut, ktorý mal každému pripomenúť 15. výročie filmu: Cesta okolo sveta za 80 dní.

Recepcia III. B – Benátsky karneval

28.02.2020

Dňa 21. 2. 2020 sme zorganizovali recepciu pod názvom Benátsky karneval. Na tejto recepcii sa podávali jedlá talianskej kuchyne, takže mohli sme ochutnať jedlá, ktoré sa bežne takto na Slovensku nerobia. Kuchári , aj napriek menším komplikáciám navarili výborné jedlá, ktoré boli rozdelené do 3 skupín: studený bufet, teplý bufet a cukrovinky.

<<< 1 2 3